DIY

Tervetuloa Tee-se-itse Lakipalvelujen verkkokauppaan!

Oletko jo pitkään miettinyt testamentin, edunvalvontavaltakirjan tai vaikkapa avioehtosopimuksen tekoa, mutta aina sen tekeminen on jäänyt?

 

Tuhansia kertoja lakitoimiston neuvottelupöydässä on käyty keskusteluja, joissa pohditaan, miksi tärkeän asiakirjan tekeminen on jäänyt kokonaan tekemättä tai miksi se tulee tehdyksi vasta pitkän jahkailun jälkeen.

Emme halua, että sinulla jäisi asiat hoitamatta, koska sinulla ei ole aikaa tai taloudellisia resursseja asiasi hoitamiseen. Joskus matkustaminen lakimiehen pakeille on käytännössä mahdotonta pitkien välimatkojen tai heikon terveyden vuoksi.

Tämän vuoksi olemme kehittäneet tämän palvelun, jossa pystyt hoitamaan asiasi kuntoon missä ja milloin vain pienillä kustannuksilla ja vaivattomasti. Toivomme, että olet 100 %:sti tyytyväinen palveluun. Jos joku asia kaipaa kehittämistä, niin kerro ihmeessä siitä palautelomakkeella!

Edunvalvontavaltakirjamalli, testamenttimalli, asiakirjamalli, kaavake vai lomake?

Tämä ei ole mikään lomakekauppa, jossa vain täyttelet valmiiksi annettuja malleja, joiden tarkoitusta et oikeastaan ymmärrä. Emme halua, että kukaan tekee vääriä papereita!!!

Palvelussamme saat nimenomaan niitä kokeneen lakimiehen ohjeita, joita saisit "kivijalkakaupassakin" ja sovellus on kehitetty niin, että mitään tärkeää ei jää pois. Lisäksi voit halutessasi pyytää meitä tarkistamaan asiakirjan, jotta kaikki on oikein.

 

  "Ole oman elämäsi paras lakimies!"

 

vihdoinpaperitkunnossa.jpg

  "On se hyvä, että saatiin tää asia kuntoon, on se niin pitkään mielessä ollut ja vaivannut."

  

Saatat pohtia osaatko sittenkään laatia asiakirjaasi itse...

 

Aivan varmasti osaat, koska olet osannut tulla tänne verkkokauppaankin! Ja itse asiassa kokeilemallahan se selviää..

Asiakirjaa laatiessasi käytössäsi on tilannekohtaiset ohjeet. Lisäksi pulmatilanteissa voit kysyä neuvoa chatin kautta tai antaa palautetta. Chatissa henkilöllisyyttäsi ei kysellä ja keskustelu käydään kirjoittelemalla.

Kysymyksiesi avulla voimme kehittää palvelua paremmaksi, joten älä emmi käyttää chattia. Autamme sinua mielellämme niinkuin aiempiakin asiakkaitamme, joita on jo yli 20.000 !

 

"Ei minulla ole tulostinta!"

 

Ei hätää, postitamme asiakirjan kotiisi, jos haluat!

 

Kokeile ilmaiseksi!

 

Voit kokeilla täysin vapaasti, tykkäätkö palvelustamme. Jos et, niin voit jättää  tekemisen kesken koska tahansa ennen tuotteen maksamista. Kokeile, et menetä siinä mitään! 

Olemme saaneet sadoilta käyttäjiltä positiivista palautetta. Hyvä palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat olleet aina kunnia-asiamme. Takaamme, että saat palvelua, jota voit vilpittömästi suositella myös ystävillesi.

Nämä mallit ja niihin liittyvät neuvot  perustuvat 30 vuoden kokemukseen lakiasiaintoimiston pyörittämisestä.

Neuvot ovat siis asiantuntevia ja käytännössä tuhansia kertoja testattuja!

 

" Aivan käsittämätöntä, kuinka helppoa ja nopeaa oli testamentin teko! "

 

"Epäilin ensin, että noinkohan vain on helppoa tehdä, mutta täytyy sanoa, että jopa minä, kaikkein epäteknisin ihminen ikinä, onnistuin. Kiitos, ISO peukku 👍"

Päivikki 52 v, kodinhoitaja, Tampere

 

"Hei! Suuret kiitokset hyvästä palvelusta!"

Anneli 73 v, Ikaalinen

 

Aloita jo sinäkin!

 

Meidät löydät myös Facebookista!