DIY

Tee itse hoitotahto

 

Oletko miettinyt, mitä tapahtuu, jos sairastut vakavasti, etkä enää pysty päättämään hoidostasi?

 

Sellainen tilanne voi tulla eteen meille kaikille aivan yhtäkkiä: joutuu onnettomuuteen loukkaantuen vakavasti tai rutiinileikkaus päätyykin ikävästi.

Jos sinulle kävisi niin, niin haluaisitko silloin elää mieluummin kivuttomana vähän lyhyemmän ajan vai kivulloisena pidempään, kenties tiedottomana vuosikaudet sairaalan sängyssä?

Hoitotahdolla voit määrätä paitsi elvytyksestä, hoidon ja tutkimuksien laajuudesta, myös elinluovutuksesta, osallistumisesta lääketieteellisiin tutkimuksiin sekä määrätä sijaispäättäjän tilanteeseen, jossa itse et pysty ottamaan kantaa niihin asioihin.

Rehellisesti sanottuna ihan jokaisen päätöskykyisen henkilön kannattaisi tehdä hoitotahto ja nimenomaan kirjallisesti. Ennen operaatioihin menoa viimeistään. Siten säästää itseltään huolehtimisen vaivan - ja myös läheisten tilanne helpottuu, kun hoitotahto ohjeistaa vaikeissa tilanteissa ja päätöksissä.

 

 Tee vaivaton ja nopea hoitotahto palvelussamme!

 

Aloita tästä >>

39 € (sis. Alv 24 %)

 

Edunvalvontavaltakirja, hoitotahto ja testamentti ovat tärkeimmät asiakirjat, jotka jokaisen pitäisi tehdä. Hyödynnä voimassaoleva tarjouksemme ja saa kaikki kolme tärkeää asiakirjaa kahden hinnalla.

  

 

   Lisätietoa hoitotahdosta täältä.

 

 

  • Voit ilman ostovelvoitetta kokeilla sovellusta
  • Maksutapoina verkkopankit sekä yleisimmät luottokortit
  • Hoitotahdon hinta on 39 euroa
  • Toimitus sähköpostitse heti 0 euroa, postitse viikon sisällä 8 euroa
  • Toimituksen mukana tulevat allekirjoitus- ja jatkotoimenpideohjeet
  • VINKKI: Jos teet asiakirjasi kosketusnäytöllä olevalla näppäimistöllä, saat ISON kirjaimen painamalla pitkään ko kirjainta. Nopeuttaa paljon varsinkin kännykällä tekemistä!
  • Käytä aina henkilökohtaista laitetta ja verkkoa asioinnissa! Jos joku muu käyttää laitettasi, niin muista aina poistaa keskeneräinen asiakirja ostoskorista ja tyhjentää selaimen välimuisti lopettaessasi.

 

Hoitotahto - varmuuden vuoksi